Hoogstraten – DIY: Hartjes van leder – VOLZET

vrijdag 23, zaterdag 24 en zondag 25 apr – VOLZET

Kindvriendelijke workshop

Iep Deszign – Iep Fabriek i.s.m. Stad Hoogstraten en Stedelijk Museum Hoogstraten

Dit doe-het-zelf-pakketje Leren hartjes ‘Erfgoed-editie‘ zorgt voor een eerste kennismaking met lederbewerking. Stap voor stap zetten we ze in elkaar. De leren hartjes zijn het hele jaar leuk! Je kan ze decoratief ophangen aan de deurklink, voor het raam, in de kerstboom, aan je paastakken, een decoratieve tak… Je kan ze blanco laten, maar je zou er ook in/op kunnen stempelen, een tekst op schrijven, schilderen…
Je kan er ook een persoonlijke boodschap in schrijven en cadeau geven. Zo steek je iemand een extra hart onder de riem. Iets wat we deze dagen zeker kunnen gebruiken.
Via de handleiding op de website van Iep Deszign laten we je verschillende mogelijkheden zien zodat je er helemaal je eigen ding van kan maken. Een creatieve bezigheid voor jong en oud.

Waar?

THUIS
De bestelde pakketjes zijn, na bestelling via de website en bevestiging via e-mail, op te halen in het Stedelijk Museum Hoogstraten, Begijnhof 9, 2320 Hoogstraten

Wanneer?

zelf te bepalen.
De pakketjes zijn, na bevestiging per e-mail, op te halen vanaf zaterdag 17 april tot en met zaterdag 1 mei volgens de openingsuren van het museum; woensdag tot en met zondag van 14.00 u. tot 17.00 u.

Bestellen?

Bestellen is helaas niet meer mogelijk.

Max. aantal deelnemers

Helaas! Alle 100 gratis DIY-pakketjes zijn intussen verdeeld.

Kind- en gezinsvriendelijk? 

Ja.

Toegankelijkheid

Kinderen kunnen deze activiteit samen met hun (groot)ouders doen. Op de website vind je een handleiding met enkele varianten terug, zodat het de moeilijkheidsgraad zelf kunt bepalen. De eenvoudigste variant is haalbaar voor kinderen vanaf ca. 3 jaar.

Meer info en contact

www.iep-deszign.com/contact/

image_printPrint deze pagina